baldguy320x348 kader 1
Wat is DHT?
DHT Dihydrotestosteron is de belangrijkste veroorzaker van haaruitval.

Genetisch bepaalde kaalheid komt voor bij mannen en vrouwen ( medische naam Androgenetic alopecia). Dit wordt gelinkt aan een groep hormonen bekend als androgenen welke testosteron en Dihydrotestosteron(DHT) bevatten. Beide androgenen worden in hoge concentraties in mannen en in lagere concentraties bij vrouwen gevonden. Als testosteron in contact komt met het enzym 5-alpha reductase gevonden in haarfollikels, wordt het omgezet in het derivaat DHT. Het sterke DHT bindt zich met de genetisch voorbeschikte receptoren in de haarfollikels( haarzakjes).

Naarmate we ouder worden groeit de hoeveelheid DHT in de haarzakjes en over een langere tijdspanne zorgt dit voor het krimpen van de follikels. Dit proces zorgt ervoor dat de haarzakjes geen normale haren meer kunnen produceren, waardoor de normale haargroeicyclus wordt onderbroken en dit resulteert dan weer in haaruitval.

Haarverlies bij zowel mannen als vrouwen begint vanaf een leeftijd van 30 jaar en soms zelfs eerder. Mannelijke kaalheid wordt gekenmerkt door een terugtrekkende haarlijn en/of een kalende kruin, terwijl bij vrouwen juist de haardichtheid afneemt en het haar dunner wordt.

Hiervoor hebben wij speciaal "my secret hair enhancing shampoo" ontwikkeld. Deze heeft een DHT blokkerende functie en dringt diep door in de haarschacht en follikel. Daardoor worden de opgebouwde DHT lagen verwijderd en de follikels schoongespoeld. Hierdoor krijgen de haarzakjes weer kans om normale haren te produceren.

De "secret hair enhancing conditioner" heeft een DHT blokkerende functie, het verhoogt de DHT afbrekende eigenschappen van de shampoo en voegt tevens zachtheid en volume toe. Dit alles zonder uw haar te verzwaren en zonder zware chemicalien. 

Daarnaast hebben wij natuurlijk onze uitstekende camouflage producten zoals de haarspray en fibers om de beginnende en gevorderde kaalheid te verbergen. De haarspray en fibers zijn er in natuurlijke haarkleuren zoals zwart, donkerbruin, middenbruin, lichtbruin, kastanjebruin, blond, zilver/grijs en ultra zilver/wit.

BELANGRIJK : regelmatig gebruik en de tijdsduur waarmee u uw haren met onze Hair enhancing producten verzorgd is bepalend voor het effect. In tegenstelling tot de meeste shampoos en conditioners, welke meteen weer uitgespoeld kunnen worden, dienen onze "secret enhancer conditioner en shampoo" langere tijd in te werken op uw haren en uw hoofdhuid. Dit om ervoor te zorgen dat de DHT blokker ook kans krijgt om zijn werk te doen. Wij adviseren een gebruik van minimaal 3 x per week en verwijzen naar de gebruiksaanwijzing bij onze producten. Hierin staat exact vermeld hoelang het desbetreffende product in moet werken op uw haar en hoofdhuid voordat het weer goed uitgespoeld kan worden.