een kalende kruin vóór het gebruik van onze hair enhancer
Dit hoeft echt niet meer !
Welkom

Miljoenen mannen en vrouwen kampen dagelijks met de effecten van fijn en dunner wordend haar. Wij presenteren exclusief de secret "hair enhancer" haarverbeterings-producten om haarverlies te camoufleren en zelfs te voorkomen!

een volle bos na gebruik van onze secret "Hair enhancer" producten

Met "hair enhancer" ziet u eruit zoals u zich voelt ! 

 

 

Direkt naar de webshop. 

 

Wij leveren exclusief uit de "my secret correctives" lijn van Regency Cosmetics uit USA. Dit bedrijf is sinds 1968 voornamelijk op de Amerikaans markt aanwezig en heeft een zeer goede reputatie opgebouwd in de (haar)cosmetica-industrie.

Zowel mannen als vrouwen kunnen last hebben van kaalheid (androgenetic alopecia). Wij leveren producten die de belangrijkste oorzaak van kaalheid DHT(Dihydrotestosteron) aanpakken.

Daarnaast hebben wij een aantal uitstekende camouflage producten zoals de haarspray en fibers om de beginnende en gevorderde kaalheid te verbergen. De haarspray en fibers zijn er in natuurlijke haarkleuren zoals zwart, donkerbruin, middenbruin, lichtbruin, kastanjebruin, blond, zilver/grijs en ultra zilver/wit.

Hoe werkt het?

U kiest de spray of fiber die uw eigen haarkleur het meest benadert. Door het aanbrengen van onze "hair enhancer" spray of fibers hechten zich statisch geladen vezels aan uw eigen haar wat hierdoor in volume toeneemt.  Daardoor lijkt het alsof u meer haar heeft. Zo eenvoudig is het! Voor een nog betere fixatie adviseren wij onze hair finishing touch spray. 

Zie de voorbeeld foto's genomen door onze eigen tevreden gebruikers !

Dit alles is volkomen veilig voor uw eigen haar en verzwaard of beschadigd uw haar niet. Ook voor nieuwe haren in de groeifase is dit niet schadelijk. Sterker nog het wordt door verschillende haartransplantatieklinieken gebruikt. Zelfs op korte afstand is dit niet van uw eigen haar te onderscheiden! Daarnaast zijn wij ook nog eens de voordeligste met de beste kwaliteitsproducten.

 

Drie stappen naar fantastisch haar. Klik hier