Voorwaarden

 

Betalingsvoorwaarden
Een volle bos.nl
Betalingen

Via IDEAL

Uw betaling wordt via IDEAL meestal binnen 1 dag op onze bankrekening bijgeschreven, wij zullen dan direct tot uitlevering overgaan. Uw bestelling zal dan binnen 2-5 werkdagen bij u afgeleverd worden.

 

Bedrag Overmaken
U maakt het totaalbedrag over op ING rekeningnummer 5823686 tnv Een volle bos.nl Oss , onder vermelding van uw naam en factuur nummer. Als het verschuldigde bedrag op onze rekening is bijgeschreven zullen wij uw bestelling verwerken en direct verzenden met TNT-Post.

 

Leveringsvoorwaarden
Een volle bos.nl

Algemeen
Door uw bestelling geeft u te kennen, dat u met de levering- en betalingsvoorwaarden van een volle bos.nl akkoord gaat. Een volle bos.nl behoudt zich het recht voor om haar levering- en betalingsvoorwaarden te wijzigen.

Levertijden
Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 worden ontvangen, worden normaal gesproken de volgende dag, mits voorradig, verwerkt en aan TNT-post aangeboden. TNT-post zal u bestelling binnen twee werkdagen bij u thuis afleveren. Een volle bos.nl is niet aansprakelijk voor vertragingen waarover zij geen redelijke controle heeft. Bestellingen die buiten werkdagen om binnenkomen worden de eerstvolgende werkdag verwerkt. Wanneer een van de bestelde producten onverhoopt niet voorradig is, zal u de keuze gelaten worden om de bestelling in zijn geheel of in twee zendingen te ontvangen. Wanneer u voor het laatst kiest zullen er wel twee maal verzendkosten in rekening gebracht worden.

Verzendkosten
De kosten voor verzending binnen Nederland bedragen € 6,95. Voor verzendingen buiten Nederland binnen de EU worden € 12,50 verzendkosten berekend. Een volle bos.nl behoud zich het recht om, indien TNT-post overgaat tot prijsverhoging, deze door te belasten. 

 

Valuta
Alle prijzen zijn uitgedrukt in euro’s.

Aansprakelijkheid
Een volle bos.nl stelt zich niet aansprakelijk voor schade ontstaan door verkeerd gebruik van geleverde artikelen of welke andere reden dan ook.


Hoe kunt u ons bereiken
Heeft u vragen over uw order of over de producten ?
Voor alle vragen mailt of schrijft u naar:

 

Ons correspondentieadres  :

Een volle bos.nl

Galliershof 48

5349 BV Oss
Nederland

info@eenvollebos.nl


KvK.nr. 51403374
BTW nummer NL 8232.62.340 B01
ING bankrekeningnr. 5823686 

 

Betalingen vanuit het Buitenland:
IBAN nummer NL55INGB0005823686
BIC / SWIFT nummer INGBNL2A

Prijzen en betalingen
De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro's, inclusief BTW, eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.

Retourvoorwaarden
Retourzendingen
Retourzendingen worden enkel binnen 10 dagen na levering van de artikelen geaccepteerd. Portokosten dienen te worden betaald door de klant. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Teruggave (creditering) van het aankoopbedrag van het teruggezonden artikel is mogelijk indien het artikel ongebruikt en de verpakking onbeschadigd zijn. Verzendkosten worden echter niet gecrediteerd.